初二英语
小米 2019-05-10 178 0 0 0 0
初中,初二,英语,初二英语,题库答案阅读,阅读理解训练提高练习题附答案01Marklivedinavillagefaraway.Onedayhebecameveryillandeveryonethoughthewould1____soon.T…

  阅读理解训练提高练习题附答案

  01

  Mark lived in a village far away. One day he became very ill and everyone thought he would 1____ soon. They sent for a doctor. Two days 2_____ the doctor came and looked over the sick man. 3____ asked for a pen and some paper to write down the name of the medicine. But there was no pen 4______ paper in the village, because no one could write.

  The doctor 5_____ up a piece of burnt wood from the fire and wrote the name of the medicine on the 6______ of the house. “ Get this medicine for him.” he said, “and he will soon get 7_____ .” Mark’s family and friends did not know 8_____ to do. They could not read the strange words. Then a young man 9_____ an idea. He took off the door of the house, put it on his carriage(马车) and drove to the nearest 10 . He bought the medicine there, and Mark was soon well again.

  ( )1.A. wake B.cry C.moved D.die

  ( )2.A. late B.later C.ago D.before

  ( )3A. The sick man B.Mark C.The doctor D.The farmer

  ( )4.A.and B.or C.then D.also

  ( )5.A.picked B.held C.made D.looked

  ( )6.A.wall B.window C.ground D.door

  ( )7.A.well B.worse C.bad D.good

  ( )8.A.when B.what C.where D.whick

  ( )9A.thought B.hit C.caught D.had

  ( )!0. A.shop B.farm C.hospital D.village

  02

  Peter and Mike were in 1____ class.Peter was born in a 2_____ family.But Mike’s father was a businessman(商人)and got 3_____ money.When Peter got into trouble(困难)he always helped him.

  Peter liked to have sports.He was good at 4_____ .He ran 5____ than any others in their class It was Sunday.Mike and Peter went to a forest to have a picnic.Mike took a lot of food there.It was a 6___ ay.The birds were singing and there were all kinds of flowers.They ate and drank then went 7___ in the river.They had a good time.Suddenly they heard a great noise.They found it was a tiger behind a big tree.They were both very 8______ .Peter put on his shoes quickly and was going to run away.Mike stopped him and said:”It’s no use for us.The tiger runs 9____ faster than us.Let’s find a way.”“It doesn’t matter.”said Peter.”I’m 1 0___ I'll run faster than you

  1.A.same B.different C.difference D.the same

  2.A.rich B.happy C.poor D.bad

  3.A.many B.lot C.any D.much

  4.A.ran B.running C.run D.runs

  5.A.fast B.faster C.fastest D.best

  6.A.sun B.rain C.rained D.sunny

  7.A.fish B.to fishing C.fishing D.fished

  8.A.happy B.afraid C.sad D.exciting

  9.A.more B.much C.many D.1ittle

  10.A.afraid B.worried C.sure D.Glad

  03

  We were going to play a team from a country school .They didn’t come 1 the match nearly began .They looked 2 than we thought .The wore dirty T-shirts and blue jeans and looked like farm boys .We thought they 3 saw a basketball before .We felt that we didn’t 4 any practice to play with such a team .It was very late so they couldn’t have any time to practice .The match began ,one of our boys 5 the ball and he tried to give it to another one . But from out of nowhere a boy in a T-shirt 6 the ball and he quickly and beautifully got the ball into our basket and had two points .They 7 us .They had another two points in a minute .Soon it was all over .The country team 8 the match .Of course we knew that there was still another team 9 than any good team .But the important lesson we learn this time was : One can’t tell a man or a team by the 10 .

  ( )1、A. when B. so C. until D. at

  ( )2、A. stronger B. younger C. worse D. better

  ( )3、A. never B. often C. sometimes D. always

  ( )4、A. have B. make C. use D. need

  ( )5、A. got B. played C. took D .carried

  ( )6、A. caught B. changed C. held D. stopped

  ( )7、A. surprised B. frightened C. admired D. smiled

  ( )8、A. lost B. won C. got D. had

  ( )9、A. worse B. less C. better . D more

  ( )10、A. T-shirt B. appearance C. name D. points

  04

  Mary has some friends. 1 Betty, Peter, Alice 2 Mike. Mary is the oldest 3 . Betty is thirteen years 4 . She is younger than Mary and older than Peter. Alice is nice and Mike is seven.

  Betty and Peter are 5 runners. But Peter runs faster. Mary and Betty like to 6 . Mary plays better than Betty. Alice sings 7 of them. Mary and Betty study in a middle school. Alice and Mike study in a primary school. They 8 work hard at school. But Betty works 9 . Her handwriting is good, 10 .

  1. A. They are B. It isC. There are D. We are

  2. A. but B. orC. them D. and

  3. A. in the five B . of fiveC. of the five D. for the five

  4. A. older B. oldC. oldest D. very old

  5. A. best B. betterC. well D. good

  6. A. play basketball B. play a basketball

  C. play the basketball D. play basketballs

  7. A. good B. betterC. best D. well

  8. A. six B. allC. four D. both

  9. A. hard B. harderC. very hard D. hardest

  10. A. too B. twoC. at D. also

  05

  Perhaps you have heard _1 __about the Internet, but what is it?

  The Internet is many different networks around the world. A network is a group of computers put together. These networks joined together are called the Internet.

  _2 that doesn't sound interesting. But _3 we've joined the Internet, there are 4 things we can do. We can have a lot of 5 on the World Web.(www). We can use the Internet instead of a library to 6 all kinds of information 7 our favorite sports or film stars and do shopping on the Internet. We can send message to other people 8 e-mail. It's much cheaper and quicker than 9 our friends or sending a letter.

  Thanks to the Internet, the world is becoming smaller and smaller. People can now work at home with a computer in front, getting and sending the information they need. They can buy or sell whatever they want by the Internet. But do you know 98% of the information is 10 English? So what will English be like tomorrow?

  1. A. a lot of B. a lot C. a few D. a little of

  2. A. May B. But C. And D. Maybe

  3. A. where B. when C. however D. although

  4. A. lots of B. a lot C. much D. few

  5. A. interesting B. friends C. interest D. funny

  6. A. find B. look for C. find out D. look after

  7. A. with B. for C. on D. about

  8. A. with B. by C. on D. for

  9. A. call B. called C. calls D. calling

  10. A. on B. with C. in D. for

  答案

  1 DBCBADABDC

  2DCDBBDCBBC

  3、CCADA AABCB

  4、A D C B D A C B D A

  5、1.B 2.D 3.B 4.A 5.C 6.A 7.D 8.B 9.D 10.C

  初二英语学习方法有哪些

  1、培养良好的学习态度

  初中英语基础知识丰富,知识分散,英语词汇量逐渐增加,语法难度迅速增加,有了良好的学习态度,学生才可以脚踏实地地学习。

  2、平时注意积累

  平时注重听、说、读、写能力的逐步提高,只要下了功夫,考试前做一些模拟试题练习手感,了解各种考试特点,成绩自然不会差。记住,我们不要在考试前夕进行题海战术。

  3、充分利用课余时间

  除了40分钟的课堂学习时间,在我们的生活中还有很多学习英语的资源。我们应该充分利用互联网,停止使用手机来玩游戏。每天,我们应该听听英语广播,看看英语电影,反复播放我们喜欢的英语歌曲。英语学习必须循序渐进,每一学年都有自己的学习任务,按照这一步,在正确的方式指导下,一定能够学好英语。

  4、重复进行学习

  学习英语有很多方法,但是只有适合自己的才是好方法。如果你没有学好英语,那就是你重复得不够。

  为了培养我们的英语能力和耐心,请坚持做一件事:把一篇优美的文章读三遍,把一个句型练三遍,把一个单词读三遍,坚持一个月,最好成为一种习惯。相信我们的口语表达、英语语感、记忆力、理解力都会得到提高。


Tag: 初中 初二 英语 初二英语 题库答案阅读
节点 : 初二英语